Pansiunea se gaseste la:

Coordonate GPS:

47.00124860 Lon. 21.98652863 , Destinatie GPS , Baile 1 Mai , str, Baile 1 Mai , nr. 208/h

75 m ,respectiv a 3-a cladire cu 3 etaje , pe partea stanga dupa Calea Ferata din Baile 1 Mai

Prezentarea Pensiunii:

Pensiunea este noua, frumos construita si cu multe facilitati

utile familistilor: bucatarie,sala de oaspeti de 30-40 persoane , gratar , spatii de joaca etc.

Aflată la 300 de metri de drumul naţional DN76 la intrare în staţiunile Băile Felix,si Baile 1 Mai

, Pensiunea Cipri (fosta Anca) oferă camere cu TV şi baie privată, parcare privată şi o grădină mare cu facilităţi de grătar. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit.

Camerele sunt amenajate cu

mobilier din lemn de culoare închisă. Băile sunt prevăzute cu duş.

Grădina include un loc de joacă pentru copii, precum şi o

terasă acoperită. Oaspeţii pensiunii Cipri (fosta Anca) beneficiază de reduceri pentru utilizarea piscinei din staţiune.

Suntem inconjurati de copaci "Seculari de Paulownia ", o gradina de " Pagode Japoneze " , care in fiecare primavara se umplu de ciorchini uriasi de flori roz , intr-o sarbatoare de magice culori si suave miresme ," O Minune Care Trebuie Vazuta o Data in Viata " .

Strandul Venus , dechis numai vara , cu multa verdeata si umbra in zilele toride de vara , este la 5 minute de mers pe jos .Aici tarifele de intrare si masa au un pret confortabil .Strandul Perla este la 10 minute de mers pe jos . Strandul cu Valuri , construit pe vremea austriecilor , cu sistemul mecanic perfect functional , este la 5 minute de mers cu masina . Parcul Acvatic Apollo din Băile Felix este la 1 km, respectiv 10 minute de mers pe jos, Parcul Acvatic President este la 5 minute de mers cu masina , iar Parcul Acvatic Nymphaea la 20 minute de mers cu masina.

Cele mai apropiate magazine si restaurante sunt la 10 minute de mers pe jos .Putem recomanda in apropiere restaurante cu meniuri de calitate la preturi mici , inclusiv pentru grupuri sau sportivi .Puteti comnada pizza telefonic la restaurantul italian din apropiere . Primul supermarket este la 5 minute de mers cu masina .

De la noi puteti ajunge cu usurinta , in linie dreapta , la mall Lotus ,apoi la Catedrala din Oradea , placata cu marmura , situata linga Cetatea Oradiei , restaurata in prezent . Nu departe de cetate este Piata Unirii , cu splendidata arhitectura a secolului 19 ,Art Noveau sau Secession , in mijlocul careia troneaza statuia Marelui Domnitor si Unificator Mihai Viteazul , flancata de Turnul Primariei si Biserica cu Luna .Piata continua cu o strada pietonala lunga de 3 km , strajuita de boutiquri , terase ,restaurante , cofetarii , etc ., in acelasi stil Art Nouveau , rivalizind cu orase europene , Paris , Madrid ,etc..

In maxim 15 minute cu masina , se ajunge la Aeroportul International Oradea , iar in 25-40 minute la Gara Oradea cu masina sau mijloacele de transport in comun .

Gradina zoologica , reprezinta un moment de relaxare pentru familiile cu copii .Alte obiective turistice in apropiere sunt Avenul de la Betfia , Pestera Ursilor , Zona Padis , cu Cetatile Ponorului ,Focul Viu ,Groapa Barsa , Valea Galbena , Lumea Pierduta , Izbucul Glavoi .